A hagymát, a paradicsomot, a paprikát és a tarját felkockázzuk, majd olajon megpirítjuk. Eközben a tésztát megfőzzük, leszűrjük, és egy tálba tesszük. Tá
Kockázzuk fel a húst, sóval és borssal szórjuk meg, majd kezdjük el sütni az olívaolajon. Keverjük hozzá a felszeletelt gombát és a hagymát, a felaprított p
A tésztát megfelelően kifőzzük és leszűrjük.
Kenjünk ki egy edényt vajjal és rakjuk bele a csirkét. Öntsük fel a levesekkel és keverjük bele a túrót é
A darált húst sós lobogó vízben megfőzzük és leszűrjük, majd összedolgozzuk a keksszel, a szósszal és a tojással. Ezután lapos pogácsákat képezünk bel
6 dkg vajat felmelegítünk, hozzáadjuk a tejet, és felfőzzük, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a grízt. Sóval ízesítjük, majd ha már sűrű, beledol
Dolgozzuk össze az összevágott hagymát a szószokkal, a befőttel, az ecettel és a paprikával. A húst rakjuk egy edénybe és locsoljuk le a mártással. Helyezzü
Vágjuk apróra a vöröshagymát. Egy lábosban süssük ki a szalonnát, majd vegyük ki. A szalonna zsírjába tegyük bele a húst és a hagymát. Szórjuk rá a lisz
A babot éjszakára beáztatjuk. Másnap a húst felkockázzuk, a répát, a zellert és a burgonyát feldaraboljuk. A húst vajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>