Vágjuk apróra a vörös
hagymát. Egy lábosban süssük ki a
szalonnát, majd vegyük ki. A
szalonna zsírjába tegyük bele a húst és a
hagymát. Szórjuk rá a
lisztet, és pirítsuk 2 percig. Öntsük rá a bort, a vizet, majd
sózzuk és
borsozzuk. Tegyük bele a zöldfűszercsokrot, fedjük le, és főzzük 1 órát. A
sárgarépát pucoljuk meg, és karikázzuk fel. Tegyük a lábosba, fedjük le, és főzzük még 45 percig. A
burgonyát is hámozzuk meg, és adjuk a marhahúshoz a félretett
szalonnával együtt. Főzzük meg 20 percig, majd tálaljuk.
Előkészület: 20 perc.
Főzési idő: 2 óra 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>