A hátszínből 12 szeletet vágunk, kiveregetjük, sóval, borssal ízesítjük, majd felhevített olajban körbesütjük, és fazékba rakjuk. A szalonnát felkockázzu
A csirkemellet kicsontozzuk, lehúzzuk a bőrét, majd kissé kiveregetjük. Sóval ízesítjük, lisztbe hempergetjük, majd forró olajon elősütjük. A hagymát felap
Megtisztítjuk és felkockázzuk a karalábét, majd puhára pároljuk és közben sóval, paprikával és kevés reszelt hagymával ízesítjük. A húst ledaráljuk és
Puhára főzzük sós vízben a karfiolt, szétszedjük rózsáira és egy sütésre alkalmas edénybe teszzük. Rászórjuk az apróra vágott sonkát, összedolgozzuk a
A karfiolt vegetás vízben megfőzzük. Fél fej vöröshagymát apróra vágunk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Majd a felkarikázott virsliket is a hagymához d
Megmossuk és felcsíkozzuk a káposztát, majd sós vízben puhára főzzük, de ne főjjön szét. A húst ledaráljuk, és puhára párolt rizzsel összekeverjük. Ré
Leszedjük a leveleket a káposztáról, levágjuk az elhalt részeket. A káposztaleveleket egy ujjnyi vastagságú csíkokra vágjuk, megmossuk a leveleket majd leforr
Megtisztítjuk a parajt, amjd sós vízben megfőzzük és áttörjük. Lisztből és zsírból rántást készítünk, belekeverjük a letört parajt, és együtt felfor
Ugrás a lap tetejére >>