A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, lesózzuk, először lisztbe, majd tejjel kevert tojásba, végül morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük.
A májat megmossuk, felszeleteljük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Sütés után, ízlés szerint megsózzu
Dolgozzuk össze a húst a felaprított hagymával, az enyhén felvert tojással és a melasszal. Sóval, gyömbérrel, szerecsendióval és a szegfűborssal fűszerezzü
A fagyasztott zöldséget kiengedjük és jól átszűrjük.
A darált húst alaposan átsütjük, öntsük le a zaftját és dolgozzuk össze a levessel, a vízzel, val
Először alaposan süssük át a darált húst, majd öntsük le a zaftját. Ezután a rizst és a tésztát süssük meg a vajon, amíg aranysárga nem lesz. Ezután ö
A padlizsánt meghámozzuk, majd kisujjnyi vastagságúra vágjuk. Besózzuk, és 30 percet állni hagyjuk. Utána leitatjuk róla a nedvességet, bepanírozzuk, és olaj
A malac lábait eltávolítjuk, a nyaki gerincnél beirdaljuk, jól megfűszerezzük, és pihenni hagyjuk. Zsírozott tepsibe fektetjük, és zsírral locsolva elkezdjük
Zsírral bélelt tepsibe rakjuk a bőrénél beirdalt karajt, besózzuk, sütés közben zsírjával locsoljuk, végül arany barnára sütjük.
Ugrás a lap tetejére >>