A hagymát felkockázzuk és megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, fűszereket. Ha a hagyma üvegesre pirult, a felaprított húst is a p
Elkészítését lásd, a serpenyős rostélyos receptjénél, csak itt a rostélyost a lisztből, és tojásból készített csipetkével, felkockázott burgonyával, é
A zsír felében megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, felöntjük kevés vízzel, és puhára pároljuk benne a felkockázott húst. Az egészet megsózzuk,
Zsírozott tepsibe tesszük a csülköket, és megsütjük őket. Zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, felöntjük vízzel, és megfűszerezzük, majd a csülk
A hagymát megpirítjuk a zsírban, beleszórjuk a paprikát, fokhagymát, és a maradék fűszereket. A pörköltalapot felöntjük vízzel, belerakjuk a felkockázott h
A felkockázott húst olajon megpirítjuk, közben hozzákeverjük a hagymát, rozmaringot, a fenyőmagot és a levest. Miközben ez fő, a tésztát is megfőzzük, majd
Pucoljuk meg a krumplit, vékonyan vágjuk fel és sós vízben pároljuk meg. A paradicsomot szűrjük le, a levét pedig tegyük félre.
A darált húst alaposan süss
A húst szeld össze, ujjnyi vastag érmékre, szórd meg sóval, borssal. Az uborkát, a sonkát metéld vékony csíkokra. Egy nagyobb serpenyőben olvasztott vajon her
Ugrás a lap tetejére >>