Melegítsük elő a grillsütőt. Locsoljuk meg 1 ek. olajjal, és süssük meg rajta a hagymát. A húsokat klopfoljuk ki, kenjük meg olajjal, szórjuk meg sóval, bors
A húst átszúrjuk a közepén és belehelyezzük a főtt tojásokat. További elkészítése ugyan az, mint a párolt marhafartőnek.
A darált húst sós lobogó vízben megfőzzük és leszűrjük, majd összedolgozzuk a babbal, a felaprított hagymával és a paprikával, a mustárral, valamint a cuk
Tisztítsuk meg a húst és enyhén klopfoljuk ki. Dolgozzuk össze a lisztet a borssal és a sóval, majd ebben hempergessük meg a húst. Egy serpenyőben a felhevítet
Az almát hámozzuk meg és vágjuk kis kockákra. A húst pedig vágjuk fel 6 ujjnyi szeletre, majd sóval és borssal dörzsöljük be. Az olajon jól süssük át, am
A sonkát egy tálba tesszük, majd felöntjük tejjel, és így egy éjszakát áztatjuk. Másnap felcsíkozzuk, majd olajban megpirítjuk. Eközben a káposztát leresz
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a burgonyapüréhez a liszttel, sóval és borssal együtt. A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Levesszük a t
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A paradicsomot, fehérbort,
Ugrás a lap tetejére >>