» 2 ek. extra szűz olívaolaj » 2 közepes fej hagyma, felszeletelve » 4 gyorssteak-szelet » 1 tk. durvára darált pirospaprika » só és frissen őrölt bors » 4 kisebb kenyér vagy zsemle félbevágva » fél csésze fűszeres céklacsatni » 1,5 rukkolalevél » fél csésze majonéz
Melegítsük elő a grillsütőt. Locsoljuk meg 1 ek. olajjal, és süssük meg rajta a hagymát. A húsokat klopfoljuk ki, kenjük meg olajjal, szórjuk meg sóval, borssal és fűszerpaprikával. Grillezzük meg őket, majd tegyük tányérra, és tartsuk melegen. Pirítsuk meg a zsemléket vagy a kenyereket. A zsemlék aljára kanalazzunk a céklacsatniból, tegyük rá a húst, a hagymát és a rukkolát. Kenjük meg a tetejüket majonézzel, és borítsuk rá a tetejét.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 7-12 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom