» 1 kg kicsontozott vaddisznóhús » 600 g szalonna » 100 g nyak » 200 g sertéslapocka » 200 g szárnyasmáj » 25 g só » 0,5 g reszelt szerecsendió » 1 g bors » 4 csipet kakukkfű » 1 csipet őrölt babér » 2 csipet őrölt borókabogyó » 0,5 dl ribizlikrém » 1 ek. tejpor » 1 ek. liszt » 0,2 dl armagnac » 2 tojás
A felszeletelt húsokat és szalonnát pácoljuk be a sóval, a borssal, a szerecsendióval, a kakukkfűvel, a babérral, a borókabogyóval, a borssal, valamint a ribizlikrémmel. Pihentessük a hűtőben egy fél napig. Ezután a vaddisznót vágjuk apró darabokra, a többi húst pedig egy turmixgépben aprítsuk fel. Ezután dolgozzuk össze az egészet a tejporral, a liszttel, az armagnaccal és a tojással. Ezt a masszát kanalazzuk egy tűzálló tálba és előmelegített sütőben 1,5 órán át süssük. Ha kihűlt egy-két napra tegyük a hűtőbe, hogy összeálljanak az ízek.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom