A megtisztított karfiolt egészben megfőzzük. Közben a sonkát, szalonát, metélő hagymát, petrezselymet apró darabokra vágjuk. Majd mikor a karfiol megfőtt a k
A nagy fej káposztáról leszedünk 6 szép külső levelet, a többi részét Enyhén sós vízben feltesszük főni a meghámozott burgonyával és a köménymaggal. A
Válaszzuk le a káposztáról fejenként 2 hibátlan, nagy levelet a töltelék miatt. ezeket forró vízben forrázzuk le. Daráljuk le az előzőleg leásztatott zseml
A rizst megpirítjuk egy kevés zsírban, majd megfőzzük. A zsír felében megpirítjuk a hagymát, petrezselymet, fűszereket, és ezt összekeverjük a rizzsel, dará
A paprikát megmossuk és megszabadítjuk az ereitől és a magházától. Ezután lazán megtöltjük a töltelékkel. A töltelékhez a darált sertéshúst a félig f
A paprikát megmossuk, félbe vágjuk és kimagozzuk. A rizst a megfelelő módon kifőzzük.
A darált húst összedolgozzuk a rizzsel, a zellerrel, az összevágott ha
A tejbe áztatott, majd kinyomkodott zsemlét összekeverjük a hússal, a tojással, a kakukkfűvel és sóval, majd az egészet a paprikákba töltjük. A felkarikázot
Kiválogatunk 10 szép, kerek burgonyát, ezeket meghámozzuk és sütőben mehsütjük. ezután levágjuk a tetjét, kivájjuk a belsejét, hogy a széle kb. ujjnyi vast
Ugrás a lap tetejére >>