Keverjük össze a sertéshúst, a rákhúst, a sárgarépát, a vöröshagymát, a fokhagymát, a mentát és a koriandert. sózzuk, borsozzuk. Melegítsünk olajat egy
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A húst lábosba tesszük
A húst felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Fatálra helyezzük a vegyes salátát, közepére sült burgonyát teszünk, majd e
Dolgozzuk össze a sót a köménnyel, a paprikákkal, a borssal és pácoljuk be vele a húst.
A felszeletelt hagymát és a felcsíkozott paprikát rakjuk egy edénybe
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát, paradicsompürét, jól összefőzzük, és belerakjuk a megtisztított, felkockázott sertés
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük, fűszerezzük, és megsütjük őket. A hús zsírjába keverjük a paradicsompürét, l
A húst sóval és borssal pácoljuk be, majd az olívaolajon mindkét oldalát süssük meg.
Az összevágott hagymát 2-3 percig süssük a zúzott fokhagymával. Kak
A húst vágjuk 4 darab szeletre.
A kenyérkockát dolgozzuk össze a levessel, a felkockázott almával, a zellerrel és a sült hagyma felével. Kanalazzuk egy kivajaz
Ugrás a lap tetejére >>