A szűzpecsenyét felszeleteljük, megsózzuk lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. A húst áttesszük egy lábosba, és a maradék zsírját vízzel keverve r
Elkészítése hasonló, mint a hálós szűzsülté, annyi kivétellel, hogy a gombapép tetejére kerülnek a főtt kelkáposztalevelek, és a káposztára a szalonna d
Beirdaljuk a szűzpecsenyét, a vágásokba rakjuk a szalonnát, majd megsózzuk. Zsírban megpirítjuk a felaprított zöldségeket, szalonnabőrkét, citromhéjat, fűs
Főzzük meg és szűrjük át a tésztát, a krémsajtot pedig kockázzuk fel.
A húst jól süssük át, majd öntsük le a zaftot, tegyük bele a krémsajtot és tak
A húsokat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a tojást, a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Az egészet alaposan ös
A retkeket lereszeljük, sózzuk és pár pötty borecettel összekeverjük. Pár szál reteklevelet megtisztítunk, és apróra vágunk. A sonka felét apró kockákra v
A felkockázott húst a hagymával együtt, sós vízben megfőzzük. Rántást készítünk, lisztből, vajból, vízből, ezt a húshoz öntjük, és együtt tovább fo
Felszeleteljük a húst, majd jól kiverjük és mindkét oldalát megforgatjuk lisztben, és így kicsit megsütjük. Melééteszzük a lereszetl hagymát, a tárkonyt,
Ugrás a lap tetejére >>