A hurkákat alufóliába tesszük, majd negyed órára sütőbe rakjuk, és ezután felnegyedeljük őket. Eközben a felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hoz
Meghámozzuk és megmossuk a krumplikat, majd a tetejét kimélyítjük és beleteszünk egy csík szalonnát. Tepsibe tesszzük a burgonyákat és vékony szalonnaszelet
Először is 12 órára bőséges vízbe áztassuk a csicseriborsót, majd csöpögtessük le. Ezután öntsük fel 1,5 dl vízzel és adjuk hozzá a szalonnát, a feldar
Keverjük össze robotgépben a darált húst, a hagymát, a kenyérmorzsát, a fokhagymát, a paprikát, a sót és a borsot. Formáljunk a masszából 4 húspogácsát,
A sertéscombot felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd besózzuk. A felszeletelt gombát zsíron megpirítjuk a petrezselyemzölddel, majd hozzákeverjük a ledarált húst,
Az olajat hevítsd fel, és futtasd meg rajta a megmosott rizst. A húslevessel öntsd fel, egy- két percig forrald, majd húzd le a tűzről és fedő alatt hagyd sajá
A dagadót hat egyforma részre vágjuk, a sertéshúst pedig ledaráljuk. A felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst, a darált húst, sózzu
A húst alaposan mossuk meg és vékonyan vágjuk fel, majd hempergessük meg zúzott fokhagymás, gyömbéres, pirospaprikás keverékben. Olajon süssük meg őket 2 pe
Ugrás a lap tetejére >>