A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, majd eltávolítjuk a nyelv bőrét. A nyelvdarabkákat belerakjuk a gombás tejfölös mártásba, és jól össz
Elkészítése ugyan az, mint a borjútokányé, csak ebbe pirított gomba, és petrezselyem is kerül, majd behabarjuk a tejfölbe kevert liszttel.
Zsiradékkal kent tepsibe tesszük a felkarikázott zöldségeket, fűszereket, majd a felaprított húst, és a sütőben megpirítjuk. Ezután egy lábosba öntjük, ho
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirí
A burgonyát meghámozzuk, és vékony karikákra vágjuk. A hagymát és a kolbászt is felkarikázzuk. A paprikát kettévágjuk, a paradicsomot szeletekre vágjuk. Alu
Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd összekeverjük a rizzsel, a felaprózott hagymával, az összepréselt fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk, majd gomb
A darált húsokat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a beáztatott zsemlét, a tojást, a pirospaprikát, a lereszelt hagymát és az összes fűszert. Ebből gom
A felaprított hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát is, és felöntjük a fehérborral, paradicsompürével. Ha már kicsit összefőtt, hozzáadjuk a hú
Ugrás a lap tetejére >>