A húst felszeleteljük, további készítése ugyan az, mint a borsós borjúszeleteké.
A chilit leszűrjük, alaposan átöblítjük és kockára vágjuk.
A kockára vágott csirkehúst dolgozzuk össze a sajt felével, a majonézzel, a tejföllel és a z
A hús megfőzzük pörköltnek, és mikor más jó puha, kiveszük a levéből és ledaráljuk. A rizst forró vízben főzzük, de ne várjuk meg, míg teljesen megpuhu
Tegyük sütőtálba a húst, és tegyük mellé a zöldségeket. Előmelegített sütőben süssük készre.
Előkészület: 10 perc.
Sütési idő: 1,5 óra.
Elsőként a zöldségek megpároljuk, majd a meghámozott burgonyákat lereszeljük. Egy jókora keverőtálba tesszük a burgonyát, ütünk hozzá két tojást, meghin
Tegyük egy edénybe a felszeletelt gombát, répát és a paprikát, a húst pedig helyezzük a középre. A gombalevest, a mártást, a bort és a levesport dolgozzuk
A csontot sós vízben másfél órát főzzük, majd hozzáadjuk az összes zöldséget, a felkockázott burgonyát. Sózzuk, borsozzuk, a fűszerekkel ízesítjük, és
Robotgépben keverjük össze a húst, a hagymát, a morzsát, a szalonnát, a tojást, a fokhagymát, a zsályát, a sót és a borsot. Formáljunk a masszából 4 pogá
Ugrás a lap tetejére >>