A tésztát a megfelelő módon kifőzzük és leszűrjük.
A húst kockázzuk fel és egy edényben dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, valamint az olívaolajat. Snidlinggel, bazsalikommal, citromborssal és gyömbérrel fűszerezzük. Keverjük hozzá a feldarabolt brokkolit, az összevágott paprikát, a vízigesztenyét, a répát és a zúzott fokhagymát. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 8 óra alatt megpároljuk. Ezután kanalazzuk rá a mártást, főzzük fel, vegyük alacsonyabb fokozatra és fél óráig rotyogtassuk. A főtt tésztával tálaljuk.
Ez aztán a gyors vacsora! Addig kell párolni, amig a széles metéltböl csötészta válik, a felkockázott csirkemellböl meg darálthús, ahogy a fotón is látszik...
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom