A húst tisztítsuk meg és vágjuk ujjnyi szeletekre.
A répát rakjuk bele egy edénybe, rétegezzük rá a húst és a sárgabarackbefőttet a levével együtt. Helye
A felkockázott húst másfél órán keresztül főzzük, majd leszűrjük, főzőlevét félretesszük. A káposzta leveleit 15 percig forró vízbe tesszük, majd kiny
Kicsontozzuk a húst, összetekerjük, és megkötözzük, majd puhára főzzük. Burgonyapürével tálaljuk.
A páchoz tegyük robotgépbe a hagymát, a mentát, a mandulát és a fokhagymát. Őröljük darabosra, majd fokozatosan keverjük hozzá az olajat és a citromlevet. S
Ugyan az, mint az erdélyi tokány receptje, csak a mészáros tokányba, még virslit is teszünk.
A húst megtisztítjuk, megszabadítjuk a zsíros részeitől és szeletekre vágjuk.
Egy edényben dolgozzuk össze a levest a vízzel, a szószokkal, a mézzel és a m
A főtt káposztát szétbontjuk, 15 nagy ép levelet félrerakunk, a többit felcsíkozzuk. A rizst puhára főzzük a húslevesben, majd a darált húshoz keverjük a k
A fagyasztott burgonyát engedjük ki.
A darált húst jól süssük át, öntsük le a zaftját, majd dolgozzuk hozzá a felaprított paprikát és az összevágott hag
Ugrás a lap tetejére >>