A lábakat sós vízben félpuhára főzzük, majd feldaraboljuk. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. A felaprózott hagymákat olajon
Daraboljuk fel a kenyeret, locsoljunk rá egy kis tejet és 4-5 percig áztassuk benne.
A kolbászhúst dolgozzuk össze a felaprított májjal, a zúzott fokhagymával,
Főzzük meg sós vízben a húst és kockázzuk fel, majd dolgozzuk össze a zöldségekkel, a felkockázott krumplival, valamint a barna mártással. Borssal és kakukk
A bélszínt megtisztítjuk, hosszában bevágjuk, szétnyitjuk, majd vékonyra kiveregetjük. A tojásból a velővel rántottát sütünk, megvárjuk, amíg kihűl, maj
Az összevágott hagymát futtassuk meg a vajban, majd dolgozzuk hozzá a lisztet. ha megbarnult locsoljuk rá a fehérbort. Adjuk hozzá a fűszercsokrot és sózzuk, va
Kockázzuk fel a húst és olajon alaposan süssük meg, majd öntsük le a zaftját. Ezután tegyük egy edénybe és adjuk hozzá a félbevágott gombát, a felvágott
A héjában főtt krumplit meghámozzuk, felkockázzuk. A felaprózott vöröshagymát olajon megpirítjuk, rászórjuk a pirospaprikát és a sót, majd hozzáadjuk a kr
A felkarikázott hagymát olajban megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt kolbászt és burgonyát. Sózzuk, borsozzuk, néhány percig így pirítjuk. Eközben
Ugrás a lap tetejére >>