A húst apró darabokra vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi éppen ellepi, főzni kezdjük. A káposztát felcsíkozzuk. Amikor a hús félig megpuhult hozzáadjuk a
A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, a nyelv bőrét eltávolítjuk. Madeira mártásba főzzük a nyelvet kb. 10 percig, és tálaljuk.
A meghámozott karalábét 3 egyforma vastag szeletre vágjuk és megsózva serpenyőben megsütjük. Míg ez tart apróra vágjuk a karalábé leveleit. Ha megsült a ka
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és a felkockázott ürühúst puhára főzzük benne. Ha a hús már puh
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a májjal, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a fűszerekkel. Dolgozzuk ö
Meghámozzuk a burgonyákat, majd kiszedjük mindegyik közepét, majd óvatosan megfőzzük őket sós vízben. Ledaráljuk a májat, megpirítjuk a hagymát , majd ehh
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a húst, a fűszereket, és pár dl vízzel felöntjük. Végül, ha a hús már puha, a tejföllel kevert liszt is hozzá
A szalonnát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a fűszerpaprikát. Amint a hagyma világosbarna lesz, beletesszük a felaprózott húst, sózzuk, a
Ugrás a lap tetejére >>