A megtisztított hússzeleteket kiklopfoljuk, széleiket bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk és forró zsiradékban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük.A vékony kar
A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. A füstölt húst kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk. A káposztát a szalonna zsírjára tesszük, hozzáadjuk a pir
A fele hagymát felkarikázzuk, megpirítjuk a zsír felében, megfűszerezzük, hozzáadjuk a megmosott káposztát, felöntjük annyi vízzel, hogy lefedje, és megpár
Elkészítési folyamata ugyan az, mint a bélszín hálóban receptnek, annyi kivétellel, hogy a bélszín és a gombapép tetejére főtt, sóval, borssal ízesített
A húst megsózzuk, zsírral bélelt tepsibe félkészre sütjük. A hagymát, petrezselymet, gombát, fűszereket, morzsát megpirítjuk. A hússzeleteken elkenjük a go
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sóval, borssal bedörzsöljük, és mindegyiket egy káposztalevélre tesszük. Így behajtogatjuk, majd egy jénaiba tesszük őket.
Dolgozzuk össze a fűszersót a bors felével és a sóval. Ezzel pácoljuk be a csirkecombokat. Az olívaolajon süssük meg a csirke mindkét oldalát, hogy aranysárg
Alaposan dolgozzuk össze a levest a levesporral, majd öntsük egy olívaolajjal kikent edénybe. A húst és az apró darabokra vágott szalonnát is tegyük bele.
Hel
Ugrás a lap tetejére >>