Felforrósított serpenyőbe rakjuk bele a kolbászt. Süssük 8-10 percig párszor megforgatva. Ha kész tegyük ki a serpenyőből és hagyjuk hűlni. Öntsük az olív
A burgonyát meghámozzuk, majd a hússal együtt felkockázzuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a fűszerpaprikát, és felöntjük kevés
Elkészítése ugyan az, mint a töltött káposztáé, csak itt oldalas helyett kolbászt teszünk a káposztához. Fogyasztás előtt frissen sült sertésbordával, sz
Robotgépben keverjük össze a húst, a hagymát, a morzsát, a tojást, a csilit, a fokhagymát, a gyömbért, a lime-héjat, a korianderzöldet, a sót és a borsot. A
A csirkemellet jól megmossuk, feldaraboljuk és a sós, borsos, paprikás keverékkel meghintjük. Ezután tegyük egy edénybe a felszeletelt gombával, az összevágot
8 dkg zsírral elkészítjük a lecsót. A húst eközben vágodeszkán nagyon apróra, szinte pépesre vágjuk fel. Beledobjuk egy kis forró zsírba, hogy ne álljon ö
A felkarikázott hagymát a szalonna kiolvasztott zsírján megfuttatjuk, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felkockázott húst, majd sütni kezdjük. Egy idő
Az oldalast és a tüdőt egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd mindkettőt teljesen puhára főzzük, és apróra felvágjuk. Eközben a felkockázott szalonn
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom