A húst tisztítsuk meg és vágjuk le a zsíros részeket, majd tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a szószt és a felkockázott chilipaprikát is. Borssal és fokhagyma
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A szalonnát, hagymát megp
A babot leszűrjük és alaposan átöblítjük.
Vegyünk egy párolóedényt és rakjunk az aljába egy tortillalapot. Kanalazzunk rá a salsaszószból, a babból és
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap kuktában puhára főzzük. Eközben a húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, és olajban kisütjük. A fel
A húsokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A szalonnát szintén zsírban megpirítjuk. Tálalásnál fatálra helyezzük a
Megtisztítjuk és apróra daraboljuk a hagymát, gombát és petrezselymet, ezeket együtt forró zírban addig pároljuk, míg puha nem lesz. Daráljuk meg a húst, és
A zsír felén megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, darált húst, fűszereket, és tovább pirítjuk. Külön edényben megpirítjuk a felaprított kolbá
Elkészítési folyamata ugyan az, mint a bélszín hálóban receptnek, annyi kivétellel, hogy a bélszín és a gombás töltelék tetejére szeletekre vágott sóval,
Ugrás a lap tetejére >>