A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, és addig főzzük, amíg megpuhul. Ekkor beletesszük a felszeletelt gombát, a riz
A húst tisztítsuk meg és vágjuk ujjnyi darabokra.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felaprított paprikát, vala
Fűszerkeverék:
A hozzávalókat tegyük egy edénybe, és jól keverjük össze.
A csirkét keverjük össze az olajjal, és a fűszerkeverékkel. Melegytsük elő a
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzunk ki egy sütőedényt. Keverjük össze a főtt húst a paradicsompürével, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg bazsalik
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. 1 ek. olívaolajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, és pirítsuk benne 10 percig a darált húst és a felaprított hagymát.
A megpucolt édesköményt pároljuk meg sós vízben 1 órán át, majd csöpögtessük le.
Hevítsük fel a vaj felét, keverjük hozzá a lisztet, pároljuk pár perc
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. 1 ek. olívaolajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, és pirítsuk benne 10 percig a darált húst és a felaprított hagymát.
A felkockázott hagymát és paradicsomot olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felaprózott sonkát, a babot és a kakukkfüvet. Sóz
Ugrás a lap tetejére >>