A húst felszeleteljük, sózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a lisztet, paradicsomot, felöntjük vízzel, és a hú
A pacalt alaposan megtisztítjuk, pár percig főzzük, majd feldaraboljuk, és ismét felrakjuk főni 4 órán keresztül a sós vízbe. A szalonnát megpirítjuk a zs
A békacombokat vajon addig pároljuk, amíg teljesen megpuhulnak, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízzel, rászórjuk a felaprózott petrezselymet, majd ha
A bélszínt felszeleteljük, és kicsit kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsiben megsütjük. A hús akkor lesz jó, ha véres húslé kezd szivá
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsibe addig sütjük, ameddig véres lé nem kezd el szivárogni belőle. A gombát felaprítjuk, sóz
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. A velőt feldaraboljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. A velőt felaprítjuk és sós vízben megfőzzük. Tálalásnál a zsemlére
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. A májat felszeleteljük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük. A spárgát s
Ugrás a lap tetejére >>