Dolgozzuk össze a mártás hozzávalóit és kezdjük el hevíteni. Ha felfőtt tegyünk rá fedőt és takarékon 10 percig főzzük.
Vágjuk kockára a húst és az o
Az összes húst alaposan megtisztítjuk, majd a sovány sertéshús kivételével az összeset egy kuktába tesszük, és puhára főzzük. Eközben a sertéshúst ledar
A sertéscombot ledaráljuk, majd összekeverjük a rizzsel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a káposztaleveleket, majd egy lábosba
Vágjuk kockára a húst, hámozzuk meg az almát, és reszeljük le. Vágjuk apróra a gombát. Tegyünk mindent egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és dolgozzuk össze. K
A burgonyát megpucoljuk és szeletekre vágjuk.
A 2/3 csésze lisztet dolgozzuk össze a sóval, a szerecsendióval, a fahéjjal, a hagymaporral és a borssal. Ebben a
A lapockát ledaráljuk, a rizst pedig félpuhára főzzük, és ezeket összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, sózzuk, borsozzuk. Ezzel töltjük meg a káposztalevelek
Kissé főzzük meg a tésztát és szűrjük át.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a felaprított paprikát. Ezután
A babot előre megfőzzük. A belsőségeket felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsomot, fűszereket, és
Ugrás a lap tetejére >>