A káposztát megtisztítjuk, külső leveleit leszedjük, majd egy edénybe tesszük, és vízben 5-10 percig pároljuk. Ezután 10 nagyobb levelet félreteszünk. A ser
A felszeletelt hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt húst. Amint ez is megpirult, rászórjuk a paprikát, a köményt és a sót, majd felöntjü
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd egy edénybe helyezzük.
A hús
Melegítsük elő a grillsütőt. A húst klopfoljuk ki. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a petrezselymet, a parmezánt, a citromhéjat és a szardellát. Egy másik t
A felaprított húst elkezdjük főzni, majd hozzáadjuk a zöldségeket, sót, borsot, és kb. ¾ órán át főzzük. Rántást készítünk lisztből, zsírból, v
A csontról lefejtjük a húst, és sós, zöldséges vízben megfőzzük. Ezután a húst feldaraboljuk, lesózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába p
Tisztítsuk meg a borjúfodrot, majd fél órán keresztül főzzük, végül daraboljuk fel. Zsírban pirítsuk meg a hagymát, fokhagymát, paradicsomot, petrezselymet,
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megfőzzük. Először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és meg
Ugrás a lap tetejére >>