A zsírban megpirítjuk a szalonnát, hagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és megfőzzük. A felcsíkozott húst beletesszük a lébe, és puhára p
A csirkemellfilét mossuk meg, vágjuk kockákra, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd rakjuk egy edénybe. A levest a levesporral alaposan keverjük ö
Vajat olvasszuk meg egy lábosban, és pároljuk meg az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. A csirkét forgassuk lisztbe, és tegyük a lábosba. Fedjük le, és
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a húst süssük 5-8 percen át. Ezután öntsük fel a lev
Engedjük fel a zöldségeket, a csirkét süssük ki és vágjuk apró darabokra.
Készítsük el a megfelelő módon a besamelmártást 2,5 deci tejjel, kakukkfűvel p
Fél csésze lisztet dolgozzunk össze a sóval és ezzel szórjuk be a felcsíkozott csirkemellet. A vajon alaposan süssük át, majd rakjuk egy edénybe. Öntsük fel
Dolgozzuk össze a húst a levessel és főzzük fel, ezután pedig takarékon fél óráig főzzük Sóval és borssal fűszerezzük. A visszamaradt levest öntsük fel
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom