A káposztát néhány percig forró vízben blansírozzuk, majd összevágjuk. Ezután a tarjával, az oldalassal és a felszeletelt hagymával együtt egy jénaiba tess
A rostélyosokat zsírban elősütjük, majd a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát. Ehhez hozzáadjuk a citrom levét és héját, majd fel
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt húst, sózzuk, felöntjük vízzel,
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megfőzzük. Ezután felszeleteljük a húst, és a főtt zöldségekkel, főtt burgo
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megfőzzük. A vízből kiszedve a zöldségekkel, és főtt burgonyával tálaljuk.
A húst felkockázzuk, megfűszerezzük, lisztbe forgatjuk, és zsírban megsütjük. A maradék lisztet megpirítjuk a zsírban, hozzáöntjük a hagymát, paradicsompü
Zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, felaprított húst, fehérbort, felöntjük egy kevés vízzel, és megfőzzük. A feldara
Egy tálban összekeverünk 5 dkg mézet és egy narancs levét, majd ebbe pácoljuk a húst néhány órán keresztül. Ezután bekenjük a maradék mézzel, rászórjuk
Ugrás a lap tetejére >>