A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a petrezselymet, és a velőt is. Megfűszerezzük az egészet, az összekevert tojásokat ráöntjük, végül rántottát süt
Megtisztítjuk a veséket, felszeleteljük, megsózzuk, morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. Elkészítjük a fűszeres vajat, és hozzá tálaljuk.
Tisztítsuk meg a húst és pácoljuk be a fűszerkeverékkel. A vajon körülbelül 3 perc alatt süssük meg mindkét oldalát. Ezután locsoljuk meg a borral, dolgozzu
Elkezdjük hevíteni a felkockázott szalonnát és megpároljuk benne az összevágott hagymákat, majd hozzádolgozzuk a káposztát a levével, valamint a meghámozott
A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, fehérbort, fűszereket, és puhára pároljuk benne a felcsíkozott húst. Ha a hús megpuhu
Alaposan mossuk át a húst és rakjuk bele egy párolóedénybe. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borssal fűszerezzük. A francia hagyma- és gomb
A hagymát megdinszteljük a zsírban, majd hozzáadjuk a fokhagymát, paradicsompürét, és kb. 3 dl vízzel felöntjük. Ha a hagyma félig megpuhult, belehelyezzük a
A paradicsomszószt dolgozzuk össze 2 teáskanál oregánóval, egy teáskanál bazsalikommal és ízlés szerint sóval.
Süssük meg a szalámit egy serpenyőben és
Ugrás a lap tetejére >>