A májat megmossuk, felszeleteljük. A szalonnát bőréig beirdaljuk, majd megpirítjuk a zsírban. A szalonna zsírjában megsütjük a lisztbe panírozott májszeletek
A megtisztított mirigyet citromos, sós vízben megfőzzük, majd felszeleteljük, végül lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a paprikát, fűszereket, a húst, felöntjük vízzel, és megpároljuk. Ha a hús megpuhult, beleöntjük a lecsót
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsompürét, fűszereket, és az egészet tovább pirítjuk. A felkockázott húst a pörk
A hagymát zsírban megpirítjuk, majd a fokhagymát is, ezután hozzáadjuk a paradicsompürét, fehérbort, a felcsíkozott húst, fűszereket, egy kevés vizet, és pu
A megtisztított velőt citromos, sós vízben megfőzzük, majd tálalásnál leöntjük a csirkemártással.
A velőt megtisztítjuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, majd megforgatjuk a sajttal kevert tojásban, végül megsütjük a zsírban.
A velőt megtisztítjuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
Ugrás a lap tetejére >>