Tésztát gyúrunk a
lisztből, a
tojásokból, a
sóból, az olajból és a tintából. Folpakkba csomagolva fél órát pihentetjük. A tenger gyümölcseit felengedjük,a
sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a póré
hagymát karikákra vágjuk. A
vajon megpirítjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a
fehérbort, az alaplevet és végül a tenger gyümölcseit. Fedő alatt 10 percig főzzük. A tésztát vékonyra nyújtjuk és hosszú csíkokra vágjuk. Bő,
sós
vízben megfőzzük a tésztát. A mártáshoz adjuk a créme fraiche-t, majd
sóval ízesítjük. A lecsepegtetett tésztát forró tányérra szedjük, leöntjük a mártással és a felaprított metélő
hagymával megszórjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>