A
csirkemellet kicsontozzuk, lehúzzuk a bőrét, majd kissé kiveregetjük.
sóval ízesítjük,
lisztbe hempergetjük, majd forró olajon elősütjük. A
hagymát felaprítjuk, majd egy evőkanál forró olajon megfuttatjuk. Rátesszük a finomra vágott
gombát, és puhára pároljuk. Ráhintjük a felaprított
petrezselyemzöldet,
sóval,
borssal ízesítjük, hozzákeverjük a
tejfölt, és összeforraljuk. A
burgonyát megfőzzük, lehúzzuk a héját, felkarikázzuk, majd egy kiolajozott tűzálló tálba rendezzük,
sót szórunk rá, ráfektetjük a húst, és ráöntjük a
gombás mártást. Lefedve, alacsony fokozaton megpároljuk, majd leszedjük a fóliát, és megpirítjuk a te
tejét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>