Vágjuk durvára a diót, majd pirítsuk meg egy zsír nélküli serpenyőben. Hagyjuk kicsit hűlni, majd keverjük össze a ribizlizselével.
Melegítsük elő a süt
180°C- ra melegítsük elő a sütőt. A cukrot, a mazsolát a diót és a melaszt keverjük össze alaposan egy közepes méretű tálban. Az alma üregét töltsük me
A mustárt keverjük össze a rozmaringgal, a fokhagymával és a borssal. Ezzel a keverékkel, a zsineggel sonkaszerűen bekötözött báránycombot jól dörzsöljük
A hagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a fokhagymát, fűszereket, fűszernövényeket, konzervparadicsomot, paradicsompürét, és sűrű állagúra főzzük. P
A halat kifilézzük, citromlével, sóval, borssal ízesítjük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük az olajon. A maradék lisztből, és egy kevés olajból rántást
Tegyük a húst egy nem túl nagy tálba, és locsoljuk meg borral. Pucoljuk meg, majd vágjuk szeletekre a gyömbért. Pucoljuk meg a hagymát, és vágjuk nagy gerezdek
180°C- ra melegítsük elő a sütőt. A zsemlekockát szórjuk egy teflonbevonatú edénybe.Süssük ropogósra (20 perc).
A pulykát kívül- belül alaposan mossuk
* A mandulát szórjuk egy tepsibe, és pirítsuk időnként megkevergetve 10- 12 percig 160 °C- os sütőben. Akkor jó, ha aranybarna színt kapnak.
Tegyük bele eg
Ugrás a lap tetejére >>