Sült alma mazsolás- diós töltelékkel - Karácsony recept
Hány személyre: 6 adag
» 2 evőkanál cukor » 2 evőkanál apróra vágott mazsola » 2 evőkanál apróra vágott dió » 2 evőkanál melasz » 6 magház nélküli alma » 1/2 bögre forró víz
180°C- ra melegítsük elő a sütőt. A cukrot, a mazsolát a diót és a melaszt keverjük össze alaposan egy közepes méretű tálban. Az alma üregét töltsük meg a melaszos keverékkel. Tegyük a töltött almákat egy 33 x 23 x 5 cm- es sütőformába. Öntsünk rájuk 1/2 bögre forró vizet és süssük 25 percig vagy addig, amíg meg nem puhulnak.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom