Alufóliával béleljük ki a sütőlemezt, majd tegyük rá a grillrácsot. A rácsot helyezzük 10 cm- re a felső fűtőszáltól. Melegítsük elő a sütőt.
Tegyü
Az élesztőt a langyos cukros tejben megfuttatjuk, majd a liszthez keverjük a Rama margarinnal, a tojással és a kakaóval együtt. Az egészet alaposan összegyúrjuk
A kristálycukrot, a krémsajtot és az 1/2 bögre vajat keverjük könnyűre és habosra egy közepes fokozatra állított botmixerrel. A reszelt narancshéjat és a lis
A húst kicsontozzuk, kiterítjük, ahol vastagabb a húst levágjuk, és oda tesszük, ahol vékonyabb, hogy egyenletes legyen. A felkockázott zsemléket vajban megpir
A négy darab halat, pár darab gombát, egy felkarikázott hagymával, citromos, sós vízben pár percig főzzük, majd a halak bőrét eltávolítjuk. A másik hagymá
*A paprikát tegyük egy alufóliára a forró sütőbe vagy a gázlángra egy platnira, és süssük 15 percig, vagy amíg a héja meg nem feketedik. Forgassuk meg 5 per
A sütőt 180°C- ra melegítsük elő. Letapadásgátló spray- vel fújjunk be egy 20 x 4 cm- es ( 1,2 l- es ) kerek tűzálló tálat, és tegyük a sütőbe.
Botmixe
A kibelezett és óvatosan leöblített pontyot belül megsózzuk. Vigyázzunk, hogy közben a nyálkás bőrt ne sértsük meg. Ezután a pontyot egy megfelelő nagyság
Ugrás a lap tetejére >>