190°C-ra melegítsük elő a sütőt.
Közepes fokozatra kapcsolt botmixerrel keverjük össze a vajat és a porcukrot egy nagy tálban. A narancshéjat és a likőrt
A kacsát megtisztítjuk, feldaraboljuk, bőrét bevágjuk. Száraz serpenyőben átpirítjuk, így a zsír kisül belőle. Ezután a hagymát megtisztítjuk, felaprózzu
Keverjük össze egy nagy tálba a lisztet, kukoricalisztet, a sót, cukrot és a szódabikarbónát. Morzsáljuk a vajat a lisztes keverékhez. Keverjük bele egy villá
A halat megtisztítjuk, majd egy fazékba feltesszük főni a megtisztított, feldarabolt zöldségekkel és a fűszerekkel együtt. Főzés közben többször lehabozzuk
A káposzta levét kinyomkodjuk, majd összevágjuk, és összekeverjük a felcsíkozott heringet. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük, a tojásokat megf
Zsír nélkül a serpenyőben pirítsuk meg a mandulát, majd vegyük ki. Válasszuk szét a tojásokat. Verjük krémesre a tojásokat, a tojássárgáját, a cukrot és
Első lépésként állítsuk be a sütőt 10 fokra. Tegyük egy tálba a tojást és a vajat, majd keverjük jó habosra. Adagoljuk hozzá a mandulát, fűszereket és a
Egy tálban a sós liszthez keverjük a zsírt és a tojást, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy jól nyújtható legyen, és egy órát állni hagyjuk. Négy részre
Ugrás a lap tetejére >>