Hámozzuk meg az almát, majd negyedeljük, távolítsuk el a magházát, és vágjuk szeletekre. Dinszteljük a mazsolával, 1 evőkanál cukorral, borral, citromlével
250°C- ra melegítsük elő a sütőt. Tegyük egy nagy tepsibe a bárányhúst. Keverjük össze a mustárt, a petrezselymet, a rozmaringot, a zsemlemorzsát és a fokh
A gabonapelyheket szórjuk tálba, adjuk hozzá a mazsolát és a magokat. Szórjuk rá a reszelt citromhéjat és öntsük rá a gyümölcslevet. 25 percig hagyjuk álln
A turmixba tesszük a salátaöntetet, a tortaport, a sütőtököt és a tojást. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd egy kizsírozott tepsibe tesszük. Így kb
Kezd azzal, hogy a töltelékeket felfőzöd. A tejet élesztőt felfuttatod, majd a tésztát összegyúrod. Pihentesd 2-3 órát. Oszd 6 részre, alakítsd kockákra. S
Az ostyák és az egész napraforgómagok kivételével melegítsük össze a többi hozzávalót, egészen addig amíg össze nem ragadnak. Az őrölt napraforgómagból
A narancsokat meghámozzuk , fölkarikázzuk, majd egy tűzálló tálba rakjuk őket. A vajat összekeverjük a lekvárral és kevés fahéjjal ízesítjük, majd ráken
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom