Pucoljuk meg a hagymákat, és negyedeljük el belőlük kettőt. Pucoljuk meg a leveszöldségeket, és vágjuk nagyobb darabokra. Sózzuk, borsozzuk meg a húst. Forró
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Egy jénai tálban forrósítsuk fel az olajat. A húst sózzuk- borsozzuk és mindkét oldalát hirtelen süssük barnára. Vegyü
A rántott halszeletekre hagymakarikákat vágunk és egy tálba helyezzük őket. Ezek után a porcukrot, az ecetet, olajat 3dl vízzel összekeverjük, majd a sót, bor
Keverjük alaposan össze egy nagy műanyagtálban a mustárt, a melaszt és az ecetet. A sertéshúst tegyük bele és jól forgassuk meg benne. Fedjük le és 1-2 órá
A borhoz adjuk a cukrot, fahéjat, szegfűszeget, citromhéjat, és felforraljuk. A felvert tejszínhez keverjük a tojássárgákat, és kevergetés közben, ráöntjük
A mazsolát rumba áztatjuk, majd félretesszük. Egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a tejben felfuttatott élesztővel, majd kelni hagyjuk. Eközben egy másik t
Mossuk és tisztítsuk meg a babot, valamint a cukorborsót. Mossuk és pucoljuk meg a répát, majd vágjuk vékony csíkokra. Forrósítsuk fel a tejszínt, és süssü
A tojásokat válasszuk ketté, a csokoládét törjük darabokra, és gőz fölött olvasszuk fel. A tojásfehérjéből és a tejszínből külön külön verjünk kem
Ugrás a lap tetejére >>