Mossuk és tisztítsuk meg a babot, valamint a
cukorbor
sót. Mossuk és pucoljuk meg a répát, majd vágjuk vékony csíkokra. Forrósítsuk fel a
tejszínt, és süssük meg benne a zöldségeket. Adjuk hozzá a zöldséglét, majd lefedve dinszteljük 10 percig, Ízesítsük
sóval,
borssal.
A húst fűszerezzük
sóval,
borssal. Forrósítsunk fel 2 evőkanál
olívaolajat egy bevonattal rendelkező serpenyőben. Süssük meg benne a medalionok mindkét oldalát. Mérsékeljük a hőmérsékletet, majd süssük készre a húst 8 perc alatt. Vegyük ki, és tartsuk melegen.
Pucoljuk meg a
fokhagymát, majd szeleteljünk fel 1 gerezdet. A
zsályát mossuk meg, majd vágjuk durvára. Süssük mindkettőt aranysárágra 2 evőkanál olajban. Passzírozzuk át a maradék
fokhagymagerezdeket, és melegítsük őket fel a maradék olajjal. Rendezzük el a húst a zöldségen, és csepegtessük le a
zsályás-
fokhagymás olajjal.
Remekül illik hozzá a gnocchi.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>