A vajat habosra verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojásokat egyenként, a kétféle lisztet, a sütőport, a tejet, a reszelt csokoládét és a kakaóport. A massz
A tojássárgákat, porcukrot, vanillincukrot, diót, lisztet, felvert tojásfehérjéket összekeverjük, kettő részre osztjuk, és külön-külön torta formában meg
1.Előkészítés:
A fenyőmagokat egy teflonedényben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk,hagyjuk kihűlni,majd apróra törjük. Díszítéshez ízlés szerint
A sertéshúst feldaraboljuk, feltesszük főni, majd miután felforrt, beletesszük a felszeletelt sárgarépát, vöröshagymát, fokhagymát, zöldpaprikát, pritaminp
Egy tálban a vajat összekeverjük a cukorral és a tojással, majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet és a rumot. A tésztát elfelezzük, kinyújtjuk, majd külön-k
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A fügék végét vágjuk be. Vágjuk fel hosszában a vaníliarudat, kaparjuk ki a belsejét, és keverjük össze a cukorral.
Fo
120 °C- ra melegítsük elő a sütőt. Béleljünk ki egy nagyjából 28 x 43 cm- es alacsony peremű tepsit alufóliával. Szórjuk bele a pattogatott kukoricát és a
A cukrot megpirítjuk, hozzáönjük a tejet, és lassan forraljuk. Végül belekeverjük a rumot.
Mandulapudinghoz kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>