A vegyes apróságokat (kb. 40 dkg) földaraboljuk és rumba áztatjuk. Ezután a joghurtot egy tálba kanalazzuk, beleverjük a tojásokat és kikeverjük a masszát, ma
Tegyük a bulgurt egy közepes méretű tálba és öntsük rá a hideg vizet. Áztassuk benne nagyjából 10 percig. Ezután öntsük le a bulgurról a vizet, tegyük á
A húsból kiszedjük a csontokat és fölcsíkozzuk. Az almát vékony szeletekre vágjuk, a hagymát fölkarikázzuk, a metélőhagymát pedig apróra vágjuk, majd az
A hagymát meghámozzuk, a répákat megtisztítjuk, majd mindegyiket felkockázzuk, és sós vízbe rakjuk főni. Mikor már a zöldségek megpuhultak, a lábosba tessz
A sült húst ledaráljuk, a fűszereket és a hozzávalókat hozzáadjuk, összekeverjük, majd egy tányérra kanalazzuk és villával csíkokat rajzolunk rá, aztán k
A tojásfehérjét a cukorral felverjük, majd beleforgatjuk egy lisztet, egy előkészített tepsibe töltjük, és készre sütjük. Eközben a pudingokat megfőzzük,
190°C- ra melegítsük elő a sütőt.
Mossuk meg a tököt, végeit nyessük le.Vágjuk 5 egyforma vastag szeletre. A középső magos részt vájjuk ki. Egy 33 x 23x
A kacsa levéhez távolítsuk le a kacsából az aprólékot, majd mossuk meg. Tegyük sütőfazékba, és öntsük fel 500 ml vízzel. Mossuk és tisztítsuk meg a leves
Ugrás a lap tetejére >>