4 nagyobb darab filét félreteszünk. A többit apróra vágjuk. Ugyancsak kis kockákra vágjuk a magtalanított meghámozott almát. A kehelypoharakba egy-egy salátal
A citromot hosszában elfelezzük, egyik felét felszeleteljük, a másikat kipréseljük. A tonhalhoz keverjük a vajat, a kapribogyót, a mustárt, a pasztát, sót, bo
A citromot hosszában elfelezzük, egyik felét felszeleteljük, a másikat kipréseljük. A tonhalhoz keverjük a vajat, a kapribogyót, a mustárt, a pasztát, sót, bo
A halat megtisztítjuk, majd fejét és a farkát levágjuk és egy lábosba tesszük a megtisztított és felkarikázott répákkal és zellerrel együtt. Borssal, babé
A halat felkockázzuk, és megfőzzük. Hozzáadjuk a citromlevet, sót, hagymát, fehérbort, babérlevelet, az egészet felforraljuk majd leszűrjük. A retket felkarik
A halfiléket citromlével meglocsoljuk, majd negyed órára hűtőbe tesszük. Eközben a garnélát citromos vízben megfőzzük, majd leszűrjük és megtisztítjuk ő
A ponty fejét és farkát feltesszük főni, sóval, kurkumával ízesítjük. Miután megpuhultak, ruhán átszűrjük, majd hozzákeverjük a vízben feloldott zselati
A harcsákat felcsíkozzuk, megsózzuk. Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a tojássárgákat, a lisztet és a sört. Ezután a tojásfehérjéket kemény habb
Ugrás a lap tetejére >>