Egy alufóliával bélelt sütőlemezre tegyük a jamszgyökeret. 90 percig süssük 180°C-on, vagy amíg megpuhul (villával beleszúrva ellenőrizzük).
Egy nagy tál
Sütőpapírral béleljünk ki egy 20x20x 5 cm-es tepsit. ( A papír lógjon túl a tepsi peremén)
A tejszínt és a kukoricaszirupot forraljuk fel közepes lángon egy
A káposztát lereszeljük, majd a felaprózott vöröshagymán megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a felaprózott petrezselymet. Megvárjuk amíg kihűl, e
Lereszeljük a káposztát, majd megsózzuk és pihenni hagyjuk. Később kicsavarjuk a levét és forró olajon megpirítjuk. Köménnyel, borssal, fűszerpaprikával é
A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. A zsírjában megsütjük a sóval, borssal ízesített halszeleteket. Összemorzsoljuk a babérlevelet és rászórjuk a ha
Kézzel vagy botmixerrel keverjük össze a krémsajtot, az újhagymát, a kapormártást és a citromborsot. Adjuk hozzá a tenger gyümölcseit, a keveréket sütőpap
A sütőt 220 °C- ra melegítsük elő. Enyhén belisztezett deszkán nyújtsuk a tésztát kb. 30 cm- es oldalhosszúságú négyzetté.
Karácsonyi tésztaformákkal
A tojásfehérjéket, 7 dkg kristálycukorral együtt habbá verjük, a maradék cukorból, kevés víz hozzáadásával szirupot készítünk, majd összekeverjük a toj
Ugrás a lap tetejére >>