Az aprólékot daraboltjuk fel, a zsírós részét távolítsuk el. A vöröshagymát vágjuk apróra, és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a húst és a zöldségeket.
A kacsamellek bőrét egy hegyes késsel bekockázzuk, majd bedörzsöljük a szecsuánival és egy kanál szójaszósszal. A póréhagymák szárát 5-6 cm-es darabokra
A húst megfűszerezzük, megkenjük olajjal, fóliába csomagoljuk és egy éjszakára hűvösre tesszük pihenni. Olajon megpirítjuk a húst, majd tepsibe tesszük és
A kacsamellfilék bőrét bekockázzuk, majd félretesszük. Egy tálban összekeverjük egy narancs reszelt héját és levét, valamint a gyömbért, majd ebben pácolj
Első lépésként a kajszit vágjuk apró darabokra, majd áztassuk 3-4 órát. Verjünk habot a tojásból és a mézből. Adjuk hozzá a többi adalékanyagot az ostya
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. A kakaót, a csokoládédarabokat és a lisztet egy kis tálban keverjük össze, majd tegyük félre. A tojásfehérjét kézi hab
A húst nyolc egyforma részre felvágjuk, majd sóval, borssal ízesítjük, és mindkét felét megsütjük. A zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk, a karfiolt
A pulykát nyolc szeletre felvágjuk, a sóval, borssal, kakukkfűvel, bazsalikommal bedörzsöljük. Fogunk egy jénait, kivajazzuk, majd vékonyra vágott szalonnaszele
Ugrás a lap tetejére >>