A
lisztből, a
tojásból, a
vajjal, a
tojássárgájával és
sóval sima tésztát gyúrunk, majd becsomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. A juh
sajtot villával összetörjük, a
fokhagymát finomra vágjuk, a
cukkinit megmossuk, és vékony szálakra reszeljük. A
cukkinit szűrőbe tesszük, lecsepegtetjük, ha kell kinyomkodjuk. Összekeverjük a juh
sajttal, a
fokhagymával, és
borssal, fűszer
paprikával fűszerezzük. A tésztát kinyújtjuk, és 5x5 cm-es négyzeteket vágunk ki belőle, majd a közepüket megtöltjük 1-1 teáskanál töltelékkel, és háromszög alakúra összehajtjuk.
sós
vízben kifőzzük. Közben a
spenótot megmossuk, a
hagymát finomra vágjuk, a
vajat felhevítjük, és a
hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a
spenótot,
sózzuk,
borsozzuk, majd miután megfonnyadt tányérra szedjük. A fenyőmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, a tésztát leszűrjük, és a
spenótos tányérra szedjük. Végül megszórjuk fenyőmaggal, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>