A megfőzött gesztenyét megtisztítjuk, áttörjük és a lepürésített császárszalonnával összekeverjük. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük. A vékonyra kiv
A pulykamellfilét egy éles késsel bevágjuk, majd sót és borsot szórunk rá. A felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összetört gesztenyé
A felaprózott gombát az olívaolajon pirítani kezdjük, hozzáadjuk a sóval, borssal megszórt halszeleteket, majd így pirosra sütjük. Eközben a répát, burgony
Az olajat forrósítsuk fel, és fonnyasszuk meg rajta a hagymát, a zúzott fokhagymát, majd vegyük le a tűzről, és keverjük bele a pirospaprikát. öntsünk rá
A rizst kiválogatjuk, megmossuk, a zsíron megpirítjuk, majd ráöntjük a vizet. Fedő alatt felforraljuk, utána sütőbe tesszük és fél óra alatt megpároljuk.
A húst kloffoljuk ki és sózzuk meg. A gombát tisztítsuk meg, és szeleteljük fel. A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra, és forró olajon futtassuk meg, maj
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és 5 dkg vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Minden sonkaszeletbe ilyen tölteléket teszünk, majd felgöngyöljük
A halakat sózzuk, borsozzuk, hasüregükbe teszünk 4-5 gerezd citromot és a felaprózott petrezselymet, majd megtűzzük őket, és 4-4 szelet baconbe göngyöljük ő
Ugrás a lap tetejére >>