A tojásfehérjéből vert kemény habhoz keverjük a kristálycukrot és a citromlevet, majd az így kapott habot nyomózsákba töltjük. Egy kivajazott, sütőpapírra
A hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, egy óráig hideg helyen pihentetjük, majd fél centi vastagságúra kinyújtjuk. Különböző formákkal (szív, karácson
Egy nagy tálba tegyük a linzertésztát.
Zöld ételfestéket és a lisztet adjuk hozzá, és addig keverjük közepes fokozatra kapcsolt botmixerrel, amíg sima egy
A jól megtisztított malacot kívül beleül megkenjük a zsírba kevert fokhagymával, és fűszerekkel, majd hidegre tesszük pihenni, kb. 3 órára. Zsiradékkal bél
Fél kg cukorból, és egy kevés vízből szirupot főzünk, hozzáadjuk a mandulát, kevergetés mellet a tojássárgákat, sűrített tejet, vaníliaaromát. Jól öss
A langyos mézet, tojást, lisztet, fahéjat, szegfűszeget, citromhéjat, sütőport összekeverjük, egy cm vékonyra kinyújtjuk, és tetszőleges formákkal kiszaggat
A tésztáhozvalókat összegyúrjuk, és legalább egy napig hűtőszekrényben, letakarva pihentetjük.
A tésztát lisztezett deszkán fél cm vastagra nyújtjuk
Keverjük össze egy tálba a paprikaszószt, az olívaolajat, a fokhagymát és a rozmaringot. Egy nagyobb tálba szitáljuk bele a lisztet és adjuk hozzá a sót. A cu
Ugrás a lap tetejére >>