A húst nyolc egyforma részre felvágjuk, majd
sóval,
borssal ízesítjük, és mindkét felét megsütjük. A zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk, a karfiolt rózsáira szedjük szét, majd mindegyiket
sós
vízben megfőzzük. Miután megfőttek,
sóval,
borssal,
majoránnával,
kakukkfűvel ízesítjük őket, majd harmadrészét egy jénaiba teszünk, amit előzőleg a hús levével kikenünk. Kevés
majonézt teszünk rá, majd négy hússzeletet. Ezután újból zöldséget teszünk a tálba, majd erre is
majonézt teszünk, majd a hússzeleteket, és végül legfelülre a zöldségeket. Alufóliával letakarjuk, majd készre sütjük. A sütés végén az alufóliát leszedjük, hogy a leve elpárologjon, majd tálalhatjuk is.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>