» 1/2 bögre melasz » 1/2 bögre dijoni mustás » 1/4 bögre tárkonyecet » Kb. 1,5 kg sertéssült (sertésjavából)
Keverjük alaposan össze egy nagy műanyagtálban a mustárt, a melaszt és az ecetet. A sertéshúst tegyük bele és jól forgassuk meg benne. Fedjük le és 1-2 órán át szobahőmérsékleten vagy hűtőbe téve fél napon át pácoljuk, közben a húst többször forgassuk meg a páclében.
160°C- ra melegítsük elő a sütőt. Tegyük a bepácolt húst egy alacsony peremű tepsibe, a pácot őrizzük meg. 1-2 órán keresztül süssük, miközben megkenjük a páccal 30 percenként. *
A sültet szeleteljük fel és ízlés szerint díszítsük.
* A sütés utolsó 5 percében már ne kenegessük.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom