A húst megmossuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és feltöltjük vízzel.A zöldségeket megtisztítjuk, majd ezt is beletesszük a babérlevéllel és az e
A tojásokat keményre főzzük, majd héjukat eltávolítjuk. A nyúl combjait vajon és felaprózott vöröshagymán addig pároljuk, amíg puha nem lesz, közben megs
A fokhagymát, olajbogyót, durvára passzírozzuk, hozzáadjuk a felaprított póréhagymát, tojást, fűszereket. A pulykamellet sóval bedörzsöljük, 4-5 helyen vas
Melegítsük elő 180°C- ra a sütőt. Alufóliával béleljünk ki egy 38 x 25 cm- es sütőformát. A fóliát bőven fújjuk be letapadásgátló spray- vel.
Keverj
A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk, elfelezzük. Az összes sárgáját és egy fehérjét villával összetörünk, majd hozzákeverjük a felkockázott céklát, az
Az osztrigákat óvatosan felnyitjuk, hogy ne sérüljenek meg, majd hideg, sós vízben leöblítjük, és jéggel kirakott tálra rakjuk. A citromot félbevágjuk, és
Reszeljük le a citromok héját. Facsarjuk ki őket, és tegyük félre. Tépkedjük le a rozmaring leveleit, majd törjük össze a sóval és a citromhéjjal. A halat
Az őzhúst gondosan megmossuk, fölszeleteljük, kiklopfoljuk, majd megsózzuk. A fűszereket durvára törjük, megszórjuk velük a húst, aztán hűtőben másnapig p
Ugrás a lap tetejére >>