Mossuk meg és csepegtessük le az áfonyát. Pucoljuk meg a mogyoróhagymát, és kockázzuk fel. Negyedeljük fel, magozzuk ki, és aprítsuk fel a körtét. Facsarjuk
A húst jól záródó műanyagdobozba tegyük. A mustárport, a dijoni mustárt, a rozmaringot, a fokhagymát, a szójaszót és a bort keverjük össze egy kis tálba
180 °C-ra melegítsük elő a sütőt. Szurkáljuk meg villával a padlizsán héját és tegyük egy alacsony peremű tepsibe. Addig süssük, amíg a héj meg nem rán
A mazsolát forró vízbe tesszük, majd leszűrjük. 2 dl szójatejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, belekeverünk 15 dkg lisztet, korianderrel ízesít
Egy tálban összekeverjük az olvasztott vajat, a tojássárgájákat, a cukrot és a tejszínt, majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet és a felvert tojásfehérjét
Hámozzuk meg a papaját, majd távolítsuk el a magját, és vágjuk nagyobb darabokra. Tegyük a gyümölcshúst egy fagyasztótasakba, és helyezzük 20 percre a fagya
A hagymát meghámozzuk, felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk. Ezután elkeverjük a pirospaprikával, és felengedjük vízzel. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk,
Kuktában készítve:
Tegyük a kuktába a petrezselymen kívül az összes hozzávalót. Fedjük le és főzzük lassú tűzön 30 percig. Amikor elkészült szórjuk b
Ugrás a lap tetejére >>